85. redovna izvještajna skupština DVD-a Črnomerec

Nakon godine dana truda i zalaganja došao je dan da se članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Črnomerec zajedno sa svojim prijateljskim društvima i ostalim prijateljima, koji su svojim dolaskom upriličili skupštinu, podruže i počaste.

Dana 3.2.2018 . godine, u subotu u 18 sati je započela 85. redovna  izvještajna skupština DVD-a Črnomerec. Nakon dva tjedna priprema je došao i taj dan da zaključimo uspješnu 2017. godinu i da se predstavi plan za 2018. godinu. Skupštinu je uspješno vodilo radno voditeljstvo u sastavu Ivana Knezića kao predsjednika, te Anamarije Nevistić i Marije Šikić kao članice voditeljstva. Cijela skupština je bila pod budnim okom zapisničarke Tee Harasemljuk koja je sve pažljivo zabilježila.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim gostima koji su odlučili doći na našu skupštinu po jako ružnom vremenu te nam na taj način pomoći da se na prigodan način oprostimo od 2017. godine, a to su sljedeća Dobrovoljna vatrogasna društva: DVD Bijenik, DVD Bistra, DVD Brestovac, DVD Desno Trebarjevo, DVD Jarun, DVD Kašina, DVD Kustošija, DVD Prečko, DVD Sesvetska Selnica, DVD Šestine, DVD Trnje, DVD Zapad, bratska društva DVD Jasenovac i DVD Topolovac. Posebno hvala gospodinu satniku Andriji Olujiću koji je predstavljao Hrvatsko vojno učilište, gospodinu stožernom naredniku Draženu Volariću koji je neumorno fotografirao cijelu večer, gospodinu Damiru Židaniću, našem knjigovođi te delegatu Vatrogasne zajednice Grada Zagreba, gospodinu Tomislavu Marjanoviću.

 

WBK7A7208

Radno voditeljstvo: tajnik Tea Harasemljuk, član U.O.-a Anamarija Nevistić, predsjednik Ivan Knezić, zapovjednik Marija Šikić

WBK7A7160

Luka Blažević prima uvjerenje od delegata VZGZ-a Tomislava Marjanovića

WBK7A7165

Tea Harasemljuk prima uvjerenje od delegata VZGZ-a Tomislava Marjanovića

WBK7A7167

Denis Hertl prima uvjerenje od delegata VZGZ-a Tomislava Marjanovića

WBK7A7218

Tea Harasemlju, Matija Hrastovski i Marija Šikić, osposobljeni za izvlačenje iz ruševina

WBK7A7227

zapovjednik Marija Šikić, predsjednik Ivan Knezić, stožerni narednik Dražen Volarić, satnik Andrija Olujić, član DVD-a Črnomerec Antonio Gracin

WBK7A7237

Članovi DVD-a Črnomerec

WBK7A7250

Bratska društva DVD Jasenovac, DVD Topolovac i DVD Črnomerec

WBK7A7284

Tri generacije zapovjednika: Matija Hrastovski, Marija Šikić i Juraj Peharec